רחצה בבריכה ובים עם אטמי אזניים כאשר יש נקב באוזן

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

29/08/2015 | 17:56 | מאת: גבי

משימוש לא נכון במנקה אזניים נוצר לי נקב בעור התוף. רופא א.א.ג. המליץ לא להתרחץ בבריכה ובים למשך חודש וחצי - גם לא עם אטמי אזניים. האם יש אטמי אזניים המאפשרים רחצה כזו?

שלום רב, כיוון שהאפרקסת היא איבר גמיש אי אפשר לאטום אותה הרמטית מבלי לגרום לנזק (עקב לחץ גדול מידי שצריך להפעיל על דפנות תעלת השמע אם רוצים חסימה הרמטית) יחד עם זאת, שימוש באטם שנעשה לפי מידה הוא הפתרון הטוב ביותר ועם קצת תשומת לב (כמו להמנע מצלילות..)אפשר להגן מפני חדירת מים בצורה מספקת.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול