אטם נגד מים לאוזן

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

30/07/2015 | 11:09 | מאת: אלון

שלום וברכה, יש לי חור בעור התוף והמליצו לי על אטם נגד מים לאוזן של חברת merocel אך לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו בארץ. רציתי לדעת: 1. האם ניתן להשיג אותו בארץ איפה שהוא ? 2. אם לא, האם יש משהו אחר דומה שניתן להשיג בארץ? תודה רבה!

בחברתנו מייצרים אטמים נגד מים בהתאמה על פי מידה אישית, הנך מוזמו לפנות 1700700637 כדי לקבל מידע נוסף. לגבי שאלתך הראשונה - לא ידוע.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול