כאבי גרון ומשהו תקוע

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

24/04/2015 | 17:36 | מאת: דפנה

דר' שלום רב ותודה מראש, לפני5 שנים עברתי ניתוח בגרון היה לי מין גו'ולה לבנה ענקית שהיתה שם למעלה מעשר שנים וגדלה מאד.כבר בהתחלה אמרו לי שזה לא סרטן התלבטו אם להוריד בהרדמה מקומית או במלאה בסוף הורידו במלאה לדעתי עם לייזר. בינואר השנה הייתי אצל א.א.ג רופא מומחה אחרי שסבלתי 3 חודשים מכאבי גרון נוראיים והתקררות שלא עברה ראה ואמר שהכל בסדר. שאלתי למה בלי מראה אמר שאת פותחת את הפה רואים הכל. כבר שבועיים יש לי כאב נוראי בצד שמאל איפה שהיה הניתוח כאילו משהו תקוע שם כמו גוש עם קושי בבליעה שמקרין לצוואר קצת ולאוזן שמאל. יש לי תור אליו רק באמצע מאי עוד שלושה שבועות. גם הסתכלי במראה ונגעתי נראה לי שכאילו גדל שם חתיכת בשר או שהיה אין לי מושג. שאלתי, האם תוך 4 חודשים שהייתי אצל הרופא יכול להתפתח סרטן !!!!!! אני פוחדת מאד וחרדתית. תודה רבה רבה על תשובתך. דפנה

שלום רב דפנה אם ארצה לענות ברצינות ובאחריות על שאלתך ברור שזה כמעט בלתי אפשרי, התאור שלך מטבע הדברים הוא סוביקטיבי ולא מאפשר התייחסות מקצועית. מציע שתפני שוב לרופא המטפל . בברכה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול