שאלה לגבי מכשיר TEK

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

18/10/2010 | 12:45 | מאת: לירון

קראתי את כתבה "פתרון שמיעה למערכות שמע" ורציתי לשאול האם ה-TEK הוא סוג של לולאת השראה? במה הוא שונה מהעזרים הקיימים בשוק? אני סובלת מירידת שמיעה עצבית חמורה-עמוקה בשתי האוזניים ושתמשת בשני מכשירי שמיעה שיש בהם תוכנית T אך אני לא משתמשת בה כי אני לא מצליחה להבין את הדיבור בטלפון. אשמח לדעת אם יש משהו שיכול לאפשר לי לחזור ולהבין דיבור בטלפון. תודה.

לירון שלום רב! ממשק ה-TEK אינו לולאת השראה אלא ממשק אלחוטי המתקשר מצד אחד למכשירי השמיעה של SIEMENS ו-REXTON באמצעות טכנולוגיה ייחודית הנקראת e2e wierless (טכנולוגיה המאפשרת גם סנכרון בין זוג מכשירי השמיעה) ומהצד השני למכשיר הטלפון הנייד או לכל מערכת שמע אחרת בעזרת טכנולוגיית Bluetooth. בעזרת ה-TEK ניתן לשמוע את שיחת הטלפון בשתי האוזניים וכך הבנת הדיבור משתפרת באופן משמעותי. מקווה שעזרתי בברכה, טלי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול