מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/02/2015 | 18:58 | מאת: י ובל

הנני נכה צה"ל ובין השאר יש לי נקב בעור התוף אוזן ימין. במשך השנים ירידה בשמיעה וזקוק למכשיר שמיעה. השאלה: עלי להיזהר כל השנים מרטיבות באוזן. מכשיר שמיעה אוטם את האוזן הרמטית ותיווצר לחות באוזן ויהיו דלקות או הפרשה, האם ניתן להתקין מכשיר? האם אם מוציאים את המכשיר מדי פעם והאוזן מתאווררת זה יעיל?

בוקר טוב,אכן כשיש נקב בעור התוף עם הפרשה (דלקת פעילה) עלולה להיות בעיה מסויימת בשימוש במכשירים ניסתרים בתעלת האוזן , רטיבות עלולה לקלקל את המכשיר , יחד עם זאת, שימוש במכשיר ניסתר בזמן שהאוזן יבשה, הוא רגיל לחלוטין, אם האוזן יבשה השימוש במכשיר לא יגרום לדלקות!! האוורור של האוזן תוך כדי שימוש במכשיר שמיעה הוא מספק והנקב היבש לא מהווה מגבלה לשימוש במכשיר ניסתר,

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול