אטמים לאוזניים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/12/2014 | 23:21 | מאת: ירדנה

אני אחרי ניתוח של שתל שבלול , אסור לי להרטיב את האוזניים הרופא המנתח ביקש שאצטייד באטמים ,באחד המכונים לקחו לי מידות ושלחו אליכם לצורת האטמים , בפעם הראשונה האטם הראשון לא מנע את כניסת המים לאוזן , בפעם השניה לקחו שוב מידות ו הפעם לשתי האוזניים והם נשלחו אליכם , שלמתי כסף טוב למכון ששם לקחו את המידות , שוב כניסת מים לאוזניים, הייתי אצלכם במכום לדבר אחר , הדגמתי לטכנאי את כמות המים , ענה "שזה לא בסדר ,שאדבר על זה עם המכון ששם לקחו את המידות האחריות לחודשיים , לא ענו לי על הפקס וגם לא על המייל ששלחתי לפני תום החודשיים , השבוע יצא לי לדבר עם מישלקחה את המידות וספרתי שהאוזן נרטבת ,ומיד יש כאבים ו אין סוף טיפות אוזניים , ענתה מאוד באדישות "לעשות אטמים חדשים " השאלה שלי שוב לשלם ומי מבטיח לי שהפעם יהיה בסדר ? בתודה מראש על התשובה

שלום ירדנה, בהחלט ניתן לעזור הנך מוזמנת ליצור קשר עם שירות הלקוחות 1-700-700-637, אם יש קושי לשוחח בטלפון הנך מוזמנת לפנות בפקס: 03-7931954 או במייל: [email protected]

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול