במאה ה21 ואין תשובה לטינטון , לירח הגיעו במאה הקוד

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/09/2014 | 19:59 | מאת: ירדנה

אני סובלת מטינטון שנים אבל הוא היה נסבל ב2013 החלפתי מכשיר שמיעה אנלוגי שחבל שהפסיקו עם זה למכשיר דיגיטלי בתוך מספר חודשים ,הוחלפו לימספר לא קטן של מכשירי שמיעה,לא נתנו לי חודש ימים כדי להתרגל ומתוך רצון לעזור לי יצא שיותר פישלו מאשר עזרו ,בקיצור הטינטון התגבר ויחד איתו גם מנגינות אני ממש שומעת מנגינות גם ממש ברגע זה , בהתחלה גם נבהלתי מהתופעה עד שקלינאית מצוינת הדגישה שכן "יש אנשים ששומעים מנגינות" זה מעייף ,זה מתיש . ברצוני להזכיר שעברתי ניתוח של שתל שבלול לא מזמן .באזן המשובללת (שתל שבלול ) פחות יש טינטון. המנגינות נכון מישהו עלול להגיד יופי לך את שומעת את מה שאני צריך לקנות, שהרופאים יסבירו לי את התופעה אם עולה בראשי שיר מסוים ואזמזם אותו , זה נהפך לאסון ,המוח קולט את זה וזה יתנגן לי ימים ולילות ,מדוע יש רופאים כמו ד"ר יגודה שהוא בעצמו סובל מטינטון ואומר שיש מה לעשות , אותו דבר ד"ר שמש אומר שיש בידו לעזור עובדה שאשה מסעודיה באה אליו ויצאה ללא טינטון אחרי שניסתה ללא הצלחה בארצות אחרות מדוע פה לא עוזרים ? מדוע ? האם הכדור אגירסק עוזר למתן אותו ? אני מבקשת תשובה , ואלתפספסו את שאלתי , זה סבל בל יתואר , תודה אעקוב כדי לקרוא את תשובתכם .נאווה ד"ש חם ממני

שלום רב, הנך מוזמנת להפנות שאלה זו לפורום השכן העוסק בטינטון. בברכה, צוות האתר.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול