בעיות שמיעה אצל זקנים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

14/10/2010 | 23:56 | מאת: ניצה

אבא שלי בן 86 סובל הרבה שנים מבעיית שמיעה יש לו מכשירי שמיעה מאוד מתקדמים כמו כן הוא סובל מבעית שיווי משקל קשה שלא נמצאה לה סיבה אני מבינה שיש קשר בן הבעיות למרות שלא מצאו האם יש לכם הצעה למומחה בעניין שכדאי לפנות אליו תודה

ניצה, שלום, בירור סחרחורת עשוי להיות מורכב, והוא דורש לעתים מעורבות של מומחים מתחומים שונים. אני ממליצה לך לפנות לרופא א.א.ג.שיוכל להפנותך לבדיקות המתאימות. נוסף על כך יש במרבית בתי החולים מרפאות סחרחורת שתמחות באבחון ובטיפול ולרוב מאוישות ברופאים מתחומי הרפואה השונים שמעורבים בטיפול בבעיה. בהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול