שתל שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/10/2010 | 11:20 | מאת: יגאל

הי, הבן שלי עבר ניתוח להשתלת מכשיר שמיעה לפני כמה שנים. היום קראתי שיש השתלות של מכשירי שמיעה קטנים ואסתטיים יותר אשר ניתן לעשות ואני משער כי הם גם יותר מפותחים טכנולוגית. האם ניתן להחליף את מכשיר השמיעה לשתלים החדשים או לשתל שבלול אשר קראתי עליו קצת באתר? תודה, יגאל!

ליגאל שלום . קימת היום אפשרות להשתלת שתל שמיעה VIBRANT SOUND BRIDGE שהינו מאד משוכלל. עם זאת קיים חלק פנימי וחלק חיצוני. כנראה העזר שהושתל באוזנו של בנך הינו עזר מסוג אחר. שתל השבלול מיועד לירידות חמורות ועמוקות בשמיעה. כך שלכל שתל קיימות אינדיקציות אחרות להשתלה. על מנת לקבל מידע ספציפי לבעייתו של בנך הנך יכול לפנות לרופא א.א.ג. או לאחד ממרכזי השתלה .

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול