החמרה בשמיעה!!!

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 18:44 | מאת: שירה

שלום, אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון.. אני רוצה לשמוע חוות דעת של רופא אף אוזן גרון. אני סובלת מבעיית שמיעה ושמה מכשירי שמיעה, חזרתי אתמול הביתה מהליכה והרגשתי שנסתמו לי האוזניים התעוררתי בבוקר עם כאבים וצפצופים באוזניים בנוסף לזה שהם סתומות. כשהייתי אצל רופא אף אוזן גרון, הוא אמר שזאת התחלה של דלקת ושיש לי מים. רציתי לדעת האם יכולה להיות החמרה בשמיעה כתוצאה מכך? תודה רבה מראש שירה

בהחלט דלקת באוזן תיכונה או הצטברות נוזל עלולה לגרום לתחושת ירידה בשמיעה , בוודאי אצל מי שכבר סובל מירידה בשמיעה כול ירידה נוספת תגרום לתחושת החמרה מיידית בתיפקוד התקשורתי.

28/05/2014 | 09:52 | מאת: שירה

השאלה שלי הייתה האם התחושה של ירידה בשמיעה תישאר לאחר שהדלקת תעבור? בכל מקרה איך ניתן לטפל בזה על מנת שאוכל לתפקד בעבודה? האם ניתן לשים מכשירי שמיעה כשיש דלקת?

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול