פגיעה בשמיעה מלווה בטיניטוס

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 16:35 | מאת: Rafi

בן 30 קם בבוקר ולא שומע בצד ימין מלווה בטיטנטוס בדיקות מקיפות וטיפול בקורטיזון בהזרקה ישירה לאוזן אין שיפור !! העם יש טיפול נוסף מלבד טיפול פולשני נאמר לי שהפגיעה היא בחלק הפנמי של הקונכייה אני נבדקתי בבית החולים בבוסטון תודה רפי

שלום רב, למיטב ידיעתי אין שום טיפול נוסף להציע ואפילו הזרקת הסטרואידים הינה פעולה שנויה במחלוקת אם כי יש רופאים המנסים זאת

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול