מכשירי שמיעה קשיי הסתגלות

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 14:06 | מאת: צביה

אמא שלי סובלת מירידה בשמיעה וכל מכשיר אשר רכשנו אינו מתאים לה ועכשיו היא גם פיתחה אלרגיה לאוזניה מסיליקון ואנו חסרי אונים כי היא ממש לא שומעת

צביה שלום ותודה על פנייתך, הסיבות לליקוי שמיעה בגיל המבוגר רבות ומגוונות. את מתארת מצב בו התפתחה אלרגיה כתוצאה משימוש באוזנייה. ישנם פתרונות שונים לבעיה אולם על מנת לתת מענה מקיף יש לבחון האם הבעיה אכן נובעת מהאוזניה ולשקול שימוש בחומרים אנטי אלרגיים. אנא פני לרופא אא"ג ולקלינאי/ת התקשורת במכון שמיעה המתמחה בשיקום שמיעה על מנת לאבחן את סוג וחומרת הליקוי בשמיעה ולמצוא מהו הטיפול המתאים ביותר עבור אמך. בהצלחה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול