מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/05/2014 | 12:31 | מאת: מרגלית סהר

בתי טלי ילדה עם תסמונות דאון ויש לה בעיית שמיעה אני מאוד מבולבלת אאני יודעת מה טוב לה אבקש להתייעץ עם מישהו שמבין

מרגלית שלום ותודה על פנייתך, ישנם קלינאי תקשורת העוסקים בשיקום שמיעה ומטפלים בילדים עם תסמונת דאון. אנא פני לקלינאי תקשורת במרכזי שיקום שמיעה לילדים כגון מיח"א (עד גיל 6) או "שמע" (מעל גיל 6) שם יוכלו לטפל או להפנות אותך למרכז טיפולי מתאים. בהצלחה רבה, ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול