פגיעה בעצב באוזן שמאל וירידה משמעותית בשמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

16/12/2013 | 20:39 | מאת: ליז

שלום, האם יש דרך להקטין את הרעשים באוזן? כמו כן האם מכשיר שמיעה יכול לעזור במצב של פגיעה בעצב?

שלום ליז מכותרת הפניה שלך ניתן להבין כי מדובר בירידה חד צדדית בשמיעה (אוזן שמאל) המלווה ברעש באוזן זו (טנטון). במקרה של ירידה חד צדדית חשוב לערוך קודם כל בירור רפואי כדי לברר את הסיבה לליקוי החד צדדי. רק לאחר סיום הבירור ניתן להתאים מכשיר שמיעה בהתאם לרמת הירידה בשמיעה. במקרים מסוימים מכשיר השמיעה יכול לעזור גם בהפחתת הטנטון. במידה והירידה בשמיעה היא בשתי האוזניים, ובהתאם למצב השמיעה, ייתכן שיומלץ לך להשתמש במכשירים בשתי האוזניים

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול