דיבורית לנייד לאנשים עם מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

04/11/2013 | 22:59 | מאת: אורית

שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם דיבורית שמתאימה לאנשים עם מכשיר שמיעה. היום אני צריכה להוציא את מכשיר השמיעה מהאוזן על מנת לשמוע דרך הדיבורית, האם דיבורית bluetooth מתלבשת על האוזן או שגם לה יש חלק שנכנס פנימה (לא ברור לי מהתמונות). אשמח לקבל תגובות!

10/11/2013 | 07:36 | מאת: צוות האתר
שלום רב, דיבורית לטלפון סלולרי תלויה על צוואר המשתמש. הדיבורית מתחברת לטלפון באמצעות טכנולוגית BLUETOTH ומשדרת תשדורת מגנטית למכשירי השמיעה באמצעות לולאת Telecoil . ניתן להשתמש בדיבורית מסוג זה רק באמצעות מכשירי שמיעה המכוונים למצב T. בברכה, לימור אמרן קלינאית תקשורת Msc
10/11/2013 | 16:30 | מאת: אורית

אני לא בטוחה שיש לי מכשיר שמיעה שמתאים (המכשיר שלי הוא מכשיר cic) אבל רציתי לדעת האם מישהו יודע - דיבורית בלוטות רגילה נכנסת לאוזן או שהיא מתלבשת מעליה (כלומר אפשר להשאיר את המכשיר בתוך האוזן)?

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול