אובדן שמיעה באוזן אחת עקב תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/08/2013 | 20:17 | מאת: נעמי

שלום, ביום א' נפגעתי בתאונת דרכים בה התנגשתי ברכב שלפני בעוצמה. כתוצאה מכך יש ירידת שמיעה של 80% באוזן שמאל. 1. מה הטיפול המומלץ? אשמח לקבל הסבר על אופן ומשך הטיפול 2. האם יש דחיפות בטיפול או שכדאי להמתין ולראות אם חל שיפור? כרגע חלפו 4 ימים מיום התאונה. בתודה מראש, נעמי

שלום רב, אכן חבלה פתאומית וקשה עלולה לגרום לירידה בשמיעה אבל בלי אודיוגרמה עדכנית ( רצוי גם להשוות עם אחת קודמת) לא אוכל לחוות דעה. בברכה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול