אטמים לאוזניים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/02/2013 | 19:13 | מאת: חוה

שלום אני אישה בת 41 שסובלת מזה שנים מדלקות באוזניים. כמספר שנים אני משתמשת באטם מסילקון באוזן למניעת הכנסת מים לאוזן אך מסתבר שהאטם גורם לי לפטריה ודלקות באוזן.האם יש תחליף לאטם מסילקון?

יש מספר סוגי אטמים מכמה סוגי חומרים, ממליץ לנסות את כולם. שעווה, סיליקון, גומי, יחד עם זאת הפטריה כנראה נגרמת עקב רטיבות שחודרת ולא עקב רגישות העור לחומר... ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול