מסיבות במועדון והופעות רוק.

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/04/2012 | 18:41 | מאת: עידו

רציתי לשאול האם זמרים שמופיעים מדי יום מול קהל באירועים שונים כגון בר מצווה חתונה וכו. או זמרים המופיעים בלהקות רוק מספר פעמים בשבוע שמים אטמי אוזניים? האם השמיעה שלהם נפגעת מההפופעות הרבות שבהן הם מופיעות?

מוזיקאים נחשפים לעתים קרובות למוסיקה בעוצמה חזקה שעלולה לפגוע בשמיעתם. מדובר הן בזמרים ונגנים באירועים, הן בהופעות רוק ואפילו נגני קונצרטים. במידת האפשר מומלץ לנסות להגן על האוזניים באמצעות הפחתת עוצמת המוסיקה. ניתן גם להתשמש באטמי אוזניים בעלי פילטרים מיוחדים שמפחיתים חלק מהפגיעה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול