ניתוח בעצב של האוזן

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/12/2011 | 19:10 | מאת: שרית

רופאת האוזניים המליצה לנו שבמידה ותוצאות בדיקות האוזניים יעידו על ירידה חדה בשמיעה אצל בתי בת ה-17 על ניתוח בשם: STAPEDECTOMY ESSICOLOPLASTY. הייתי רוצה לדעת פרטים על הניתוח הנ"ל וכן האם יש לו אחוזי הצלחה?.

הניתוח בסטפס הוא ניתוח יחסית פשוט ובוודאי מוכר מזה עשרות שנים,ביד מיומנת הסיכונים יחסית קטנים,בניתוח מרחיקים חלק מעצם הסטפס ומחברים במקום החלק שהורחק חלק הדומה לבוכנה ותפקידו להעביר את התנועה בעצמות השמע לחלל האוזן הפנימית. התוצאות מיידיות ,ובהצלחה ,משפרות באופן משמעותי את רמת השמיעה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול