ניתוח לשיפור השמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/08/2011 | 10:45 | מאת: פיליפ

אני סובל מירידה בשמיעה בשתי האוזניים ברמה בינונית, יש לי מכשיר מאחורי האוזן, שלא התרגלתי, האם יש ניתוח להשתלת מכשיר?

לפיליפ שלום רב ! אכן ישנם ניתוחי השתלה שונים המיועדים לירידה בינונית בשמיעה המתאימים לחלק מהמטופלים. יש לעשות הערכה מקיפה לגבי המותאמות לניתוח מסוג זה. כמו : בדיקות שמיעה עם ובלי מכשירים, מדידת יעילות המכשירים, מצבן הקליני של האוזניים הסטוריה רפואית ועוד. על מנת לקבל מענה עבורך עליך לפנות לאחד ממרכזי ההשתלה או לרופא א.א.ג. בברכה ובהצלחה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול