החלפת עצב השמע באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

28/02/2020 | 09:19 | מאת: יעקב מזרחי

בשנת 2008 ביצעתי ניתוח באוזן שמאל הוחלף לי עצב השמע בשתל האם אני יכול לעבור צילומי MRI לא באוזן אלה במקומות אחרים בגוף

יעקב שלום ותודה על פנייתך, על מנת לקבל תשובה ברורה המתאימה עבורך, עליך לפנות לחברה המספקת את השתל שלך. ישנן סוגי שתלים בהם קיים צורך בהוצאת המגנט טרם עריכת ה-MRI (הדבר כרוך בניתוח) וישנם כאלו אשר ניתן לבצע את בדיקת ה-MRI ללא צורך בהוצאת המגנט. כדי שחברת השתל תוכל לספק מענה מדויק, רצוי שתברר באיזה מכשיר אתה עומד לבצע את בדיקת ה-MRI מה מידת רגישותו (כלומר באיזו עוצמת Tesla מבוצעת הבדיקה). יומבורך ובריאות טובה ד"ר ח. אשר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול