בדיקת שמיעה ובדיקת טימנופטריה שעברתי במכון שמיעה !

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

10/07/2019 | 14:49 | מאת: נתנאל חמיאס

עשיתי בדיקת שמיעה מקיפה עם אוזניות ובדיקת טימנופטריה סיפרתי לקלניאית תקשורת את הבעיות שיש לי באוזן שיש לי נוזלים יעני SOM היא אמרה לי הכל תקין השמיעה בגדר נורמה היא אמרה לי שאין לך נוזליים היא אמרה שהנוזליים נספגו ויש לך עדיין תחושה של לחץ והיא אמרה שזה יעבור אני חודש ככה היא שלחה אותי בחזרה לרופא א.א.ג היא שלחה לי את התצואות של הבדיקת שמיעה זה תקין לדעתכם ?

שלום רב, אם בדיקות השמיעה שלך והטימפנומטריה שלך תקינות קרוב לוודאי שאין לך נוזלים באוזן תיכונה!! הסיבות לתחושת הלחץ יכולות להיות מגוונות ודורשות בדיקה חוזרת של רופא אא"ג מומחה. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול