אטימותוכאבים אוזן ימין

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/07/2011 | 18:56 | מאת: מ

שלום ד"ר ... זה התחיל בחרדות שהיו לי לפני כחצי שנה מאז אוזן ימין נאטמת לי סתימה כזו שאני שומעת את עצמי בראש שאני מדברת ...לא יודעת איך להסביר כל כך עם זאת ישנם ציפצופים וכאבים פנימיים כאלה... נגשתי לרופא אא"ג והוא הפנה אותי לבדיקת שמיעה בעוד חודש ... היום האוזן ממש נסתמה לי והרגשתי לחץ בכל צד ימין יש לציין בת 23 ישנו מחסור בוויטמין B12 שאלתי ממה זה נובע האם עליי לפנות לעוד רופאים האם זה מהמוח ???אני נורא לחוצה תודה מארש על התשובה

שלום מ. ידוע ושכיח קשר בין מצבים נפשיים(מתח,לחץ וכד.)ובין תחושות של אטימות,צפצופים ואפילו תחושת כאב באוזנים,עד כאן העובדה הכללית,ברור שאינני יכול להרגיע אותך ברמה האישית כיוון שהעובדה לעיל היא כאמור כללית ולא ספציפית לך!!אני ממליץ לחזור אל רופא אאג עם בדיקת שמיעה (וממש אין סיבה להמתין חודש לבדיקת שמיעה!!)ממכון אודיולוגי מוכר -וכאלו יש רבים. בברכה ד"ר מ.ב

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול