האוזן הימנית פתאומי נסתמה !!

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

29/06/2019 | 03:43 | מאת: נתנאל חמיאס

לא נרדם בגלל האוזניים היה לי לפני 3 שנים חור קטן בעור התוף חור קטן בתופית שנסגר לבד ומאז שמעתי טוב והשמיעה חזרה לי וכל זה התחיל לפני שבועיים וחצי פתאם אני מרגיש שהאוזן שלו הימנית סתומה פתאם הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אומר שהאוזנים שלי תקינות הכניס מצלמות לראות שאין משהו אומר אין לך כלום אני מרגיש שהאוזן שלי הימנית סתומה פתאומי קרה לי ככה מישהו יודע מה זה ומרגיש קצת כאבי ראש שאני שומע באוזניות וזה התצואה שהרופא א.א.ג הביא לי מה אפדר לעשות בנידון

שלום רב, אם רופא אא"ג בדק אותך ואמר שאינו מוצא בעיה הרי שקרוב לוודאי שאכן אין בעיה באוזן תיכונה אותה בודק הרופא במרפאה אבל יש לבצע בדיקת שמיעה כדי לוודא שהאוזן הפנימית גם היא בסדר.... יש לקחת בחשבון שלפעמים תקופות מתח ולחץ יכולות להתבטא בתחושת לחץ באוזניים, בכל מקרה לא נראה לי שיש איזה שהוא קשר לנקב שהיה באוזן בעבר וכנראה נסגר(הבריא) לפני זמן רב. ד"ר מוטי בכר

29/06/2019 | 18:14 | מאת: נתנאל

ד"ר האם אני יעשה בדיקת שמיעה הם יאבחנו את הבעיה לדעתך קורה לי מצבים שהאוזן סתומה ממש ובקושי שומע ואחרי כמה זמן אני שומע חלקי

שלום נתנאל, בדיקת השמיעה תיתן לנו מיידע על תפקוד מנגנון השמיעה ומנגנון השמיעה בכלל ועצב השמיעה כחלק ממנו, וממנה אפשר יהיה להמשיך ולהתקדם באבחון הבעיה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול