אוטואימוני, שבלול האוזן

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

13/01/2019 | 17:30 | מאת: יובל

בן 14, לפני כ 3 שנים החלה ירידה בשמיעה, כיום שומע רק בסיוע מכשירים. היינו אצל רופאי א.א.ג לא מעטים, כולם ידעו לומר מה הנזק באוזניים. לבסוף, אחד מהרופאים "פתר" את הסוגיה, לילד קיימת מחלה אוטימונית שתוקםת את השבלול (ללא שום בדיקה כגון סי טי וכדומ. השאלה - לאן ממשיכים מכאן, האם לקבל את המושג אוטואימוני פשוטו כמשמעו או ניתן לבצע בדיקה כלשהי

שלום רב, כדי לענות ברצינות לשאלה זו, עלינו לראות חומרים רפואיים נוספים,כמו למשל בדיקות שמיעה והדמייה שנעשו. בברכה, ד"ר מוטי בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול