רוצה לשמוע

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

19/06/2011 | 16:32 | מאת: עפרה

שלום רב, יש לי אוטוסקלרוזיס מזה כשלשים שנה. לפני 14 שנה עברתי ניתוח באוזן אחת, אולם השיפור שהושג התפוגג מזמן. משתמשת באוזניות מזה כשלש שנים. לאחרונה אינני מסוגלת להבין את הדיבור כאשר זה אינו "אחד על אחד". אני שומעת את הדיבור אך לא מצליחה להבין את המילים. המכשירים שלי כוונו הרבה פעמים בתקווה לתקן זאת אולם ללא הועיל. מה עוד ניתן לעשות??

שלום רב, לא אוכל לענות באופן מקצועי ללא בדיקת השמיעה מלאה ועדכנית! ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול