ירידה בלקיחת סטרואידים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

05/04/2018 | מאת: גל

בן 32. ערב ירידה פתאומית בשמיעה מקבל 60 מג סטרואידים ביום לעשרה ימים . אחרי שני ימי טיפול חזרה לי השמיעה באוזן וגם יצאה תקינה במכון שמיעה . אני יכול לרדת במינון או להפסיק את הטיפול? ז אחרי כמה ימים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

העובדה שהשמיעה חזרה היא טובה מאוד כנראה שהתהליך נעצר וחזר לנורמה במהירות (כפי שקורה בכשליש מהמקרים).
לא מומלץ להפסיק את הטיפול עד לסיומו ובמתכונת שהוסבר לך ....בהדרגה.
יחד עם זאת כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.
בברכה,
ד"ר מוטי בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול