טיפול בטיניטוס כתוצאה מהיחשפות לרעש

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

07/02/2018 | 08:43 | מאת: משה מורן

שלום אני סובל שנים רבות מטיניטוס בעקבות חבלה בצבא, יש טיפולים חדשים? קראתי על מכשיר חד שמפותח בארה"ב? שמתייחס לטינטון ככאב פנטום? אשמח לשמוע תודה מראש

לצערי אין מוצר או תרופה או שיטה בדוקה כל שהיא לטיפול בטיניטוס, מציע לעבור ברור אצל רופא אא"ג בתקווה שלא תימצא סיבה אורגנית (-: אבל במקרה כזה , רפואה אלטרנטיבית או פסיכולוגית יהיו בעלי השפעה כל שהיא - אם בכלל, בברכה ד"ר בכר מוטי

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול