אטמים לאוזנייים נגד מים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

07/06/2011 | 23:15 | מאת: רונית

שלום רב לבני בן השמונה נקב בעור התוף. נאסר עליו להיכנס למים. אני מבקשת לשאול האם האטמים נגד מים שלכם, אכן מספקים אטימה הרמטית, כך שהילד יוכל לשחות בים/בריכה ללא כל מגבלה? בכבוד רב רונית

שלום רב, האפרכסת בנויה מחומר גמיש וככזו אין אטם שמסוגל לאטום באופן הרמטי את חדירת המים לאוזן!! יחד עם זאת האפשרות של אטמים המוכנים לפי מידה היא האופציה הכי טובה בשוק. ד"ר בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול