בעיות בשתל שבלול -חוות דעת

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

03/12/2017 | 18:45 | מאת: ליאת

שלום אני מושתלת עשר וחצי שנים,לפני שנה וחצי התחלתי לסבול מסחרחורות והן נמשכות גם היום ולפני חודש נוצרו ניתוקים,עשיתי את כל בדיקות רפואיות:בדיקת סיטי,שיווי משקל ובדיקת שתל פנימי וכולן יצאו תקינות.לפני שבוע החלפתי את יחידת עיבוד של מעבד חיצוני אך סחרחורות וניתוקים נמשכים. אשמח לקבל את חוות דעתך תודה ליאת

לליאת שלום רב. צר לי על הקושי שאת עוברת. איני מכירה את פרטי הבעיה ואת היסטורית השמיעה שלך עם השתל. אני מניחה שצוות מרכז ההשתלה בו את מטופלת מכיר היטב את הבעיה והציע דרכים שונות על מנת להתמודד איתה. לעתים, גם הבדיקות המשוכללות ביותר עדיין אינן רגישות מספיק על מנת לקבוע באופן חד משמעי את מקור הבעיה. אני מאחלת לך בריאות איתנה ושמיעה טובה.

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול