מכשיר לשיכוך כאבים-סכנה לשתל?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

07/03/2017 | 20:46 | מאת: לילך

שלום אני מושתלת 10 שנים,אני נמצאת אצל מרפאה בעיסוק עקב בעיה בכיפוף אצבע,היא המליצה על מכשיר לטיפול ברקמה פגועה,מכשיר זה משלב את קרני לייזר רכים,אור אינפרא אדום השולחים בצורת פולסים כל זה בתוך שדה אלקטרו מגנטי סטטי. השאלה היא האם מכשיר זה עלול לפגוע בשתל פנימי?אם לא ניתן להשתמש בזה עם תנאים מסוימים או בלי הגבלה? אשמח לקבל תשובה תודה לילך

ללילך שלום רב ! לא ניתן לענות על פי תיאורך בלבד. יש לקבל את מפרט המכשיר והטיפול ולהתייעץ עם חברת השתלים שלך על מנת לתת מענה מדויק ואחראי. מאחלת לך שלא יהיו לך כאבים. בברכה נאוה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול