עברתי בדיקת שמיעה מתלבטת לגבי ניתוח או מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

23/01/2017 | 19:51 | מאת: שרינה

שלום רב אני לקוית שמיעה בגלל אוטוסקלרוזיס. עברתי בדיקת שמיעה והרופא אמר שהניתוח יכול לשפר את השמיעה מעט אך עדיין אזדקק למכשירי שמיעה. בבדיקות הצלילים הרמה 60 ושהשמיעו ישירות לאוזן הרמה 30-40. נאמר לי שאחרי ניתוח התוצאות התאחדו ויגיעו ל40 ואז יהיה קל יותר עם מכשירי השמיעה. האם יש מישהוא במצבי שאוכל להתייעץ איתו? ממתינה לתשובתכם בתודה מראש שרינה

שלום רב, שאלתך בהחלט ראויה ומובנת בהסתכלות של ניתוח נוסף על כול המשתמע מכך. חסרים לי לא מעט פרטים כדי לענות בדיקנות שלמה יחד עם זאת מרוח הנתונים אני יכול אולי להבין את הבעיה ועל פניו אני תומך בעצת הרופאים המטפלים לפיה יש לבצע ניתוח גם לא יביא לפתרון מלא של הבעיה אבל בוודאי שיאפשר לך להתמודד טוב יותר ובקלות רבה יותר עם ליקוי השמיעה שלך.הניתוח לכשיצליח יאפשר לך אולי לעבור למכשירים קטנים ואסטטיים בהרבה מאלו להם את רגילה וגם איכות התקשורת שלך תשתפר גם כשתהיי בלעדיהם, בברכה ד"ר בכר

24/01/2017 | 11:34 | מאת: שרינה

תודה על תשובתך. שכחתי לציין שאני בת 55 ואני גם סובלת מטיניטון ב2 האוזניים. האם יש סיכוי שלאחר ניתוח או עם המכשירי הרעש יחלש? או האם יש פתרון אחר? בתודה מראש שרינה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול