ניתוח סטפדקטומי

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

27/04/2011 | 23:05 | מאת: יה-יה

לפני כשנה נחלשה שמיעתי באוזן ימין. במשפחה יש הסטוריה של אוטוסקלרוזיס. לאחר בדיקות הוחלט כי עלי לעבור ניתוח סטפדקטומי. כמבוטחת "מאוחדת שיא" הבנתי כי באפשרותי לעבור את הניתוח אף בצורה פרטית, אך שיבוצע על ידי רופא שבהסכם עם מאוחדת. אשמח לקבל המלצות על רופאים שמבצעים ניתוח כזה. תודה מראש

בוקר טוב, לצערי לא נוכל להמליץ על רופאים המבצעים ניתוח סטפדוטומיה, אין זה מתפקידו של האתר לספק המלצות כאילו!! במאמר מוסגר אציין שהניתוח הוא יחסית פשוט ומספר לא מבוטל של רופאים הם בעלי ידע וניסיון בביצוע הניתוח המדובר! ד"ר בכר מוטי

28/04/2011 | 15:03 | מאת: יה-יה

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול