המשך שאלה בנוגע לכתם פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

31/12/2012 | 14:49 | מאת: דן

הכתם של בני בן השנה הוא בפנים. הוא כתם לידה של פיגמנטציה בצבע חום בהיר שנמצא בשכבת העור הפנימית והעמוקה לפי רופא עור. יש לציין שהנגע לא בולט כמו השומות אלה נראה שהוא עם שכבת העור הפנימית. נכון שזה לא יכול להיות כתם קפה חלב? האם יש סיכוי שהוא ייעלם לבד כי רופא העור אמר שאולי הכתם יתבהר או יתכהה עם הזמן?האם אם הכתם לא נעלם אפשר לטפל בו בעתיד דרך הלייזר

אני עדיין מתקשה לענות על שאלותיך מבלי לדעת במה המדובר אני מציע להפנות השאלות לרופא המטפל שמכיר את הנגע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור