בעיית עור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/12/2012 | 19:41 | מאת: יפעת

שלום רב, הבת שלי בת 14 ומזה כשנה היא סובלת מכתמים גדולים שחורים באיזורים שונים על הגוף. הכתמים ממש נראים כמו לכלוך ואפילו רופאת העור שהיינו אצלה, ניסתה לנקות את זה עם אלכוהול, כמובן ללא הצלחה... מאחר והיא לא מצאה הסבר סביר לבעיה שממש מתפשטת על כל איזור הרגליים ומתכהה, היא שלחה אותנו לביופסיה. האם תופעה כזו מוכרת?, אציין שביתי בהירה יחסית והכתמים כלכך כהים שרואים אותם דרך גרביון צבע גוף, כשהוא אטום ולא שקוף. תודה

התאור שנתת אינו אבחנתי, ויכול להגרם במחלות שונות. ביופסית עור תוכל לסייע באבחנה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור