פוטותרפיה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/12/2012 | 19:20 | מאת: שקד

שלום , אני בת 17 ואני סובלת מאטופיק דרמטיטיס מגיל שנתיים . לאחרונה חלה החמרה במצב והופנתי לטיפולי פוטותרפיה לכל הגוף , אך הנגעים אצלי הם רק בגפיים . איך מתבצע התהליך הזה והאם הוא עם בגדים שמכסים אזורים לא נגועים ? כי איני מעוניינת לחשוף אזורים שלא צריכים את הטיפול . אשמח לדעת על התהליך ועל ביצועו . תודה רבה

אם אין כל נגיעות באזורי גוף אחרים, אין צורך בהקרנתם. בעיקרון הטיפול ניתן בתא, בו את עומדת לבד ונחשפת לאור ממנורות אור אולטרא סגול, מתחיל בחשיפות קצרות, ועולה בהדרגה עד מספר דקות בכל פעם

05/12/2012 | 20:46 | מאת: שקד

תודה על המענה המהיר , זאת אומרת שניתן להיכנס בביגוד שמסתיר איזורים לא נגועים ?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור