שיעור יתר לאחר הסרת גבס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/11/2012 | 16:46 | מאת: שני

שלום בתי בת שנה +4 חודשים לאחר ניתוח במפרק הירך וגבס למשך 3 חודשים כיום מטופלת בחגורת ג'ורדון למשך כחודשיים בינתיים...(התכתבנו בנושא בעבר) לאחר הסרת הגבס שמנו לב כי הרגל שהייתה מגובסת עד למטה דיי שעירה מהרגיל ועם פצעונים.עברו 5 חודשים אך השיער איננו נושר. אין ספק כי הדבר הכי חשוב שהניתוח עבר בהצלחה והיא תהיה בריאה ותוכל ללכת בצורה תקינה אך בכל זאת,אני מניחה שתופעת השיעור הייתה משום שהנקבוביות היו חסומות. ובכל זאת השיער לא נשר. 1. למה זה קורה? 2. ואיך ניתן לטפל בזה לדעתך? בלי קשר באופו כללי מאז שנולדה יש לה חספוס על עור הפנים והידיים כמו פצעונים קטנים (חררה) שלא עובר בשום דרך ושום משחה... התייעצתי עם רופאת עור באזורנו ונתנה לי משחה בשם-סליקרן שלא ממש עזרה. 3.איך לדעתך אפשר לטפל גם בזה? תודה מראש

27/11/2012 | 16:48 | מאת: שני

יש לציין שהרופאה איבחנה שלא מדובר באטופיק דרמטטיס

שיעור יתר באזור של גבס הינה תופעה שכיחה, אין צורך בטיפול. השיעור העודף יעלם. איני יודע לומר במה מדובר בזרועות ופנים, יתכן ומדובר ב Keratosis Pilaris מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור