בירור דחוף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/11/2012 | 19:41 | מאת: כוכבה

שלום רב אני אמא לילדה בת שנה שמאז שנולדה יש לה כתם קפה חלב בפנים בצד העין לפי אבחנת רופא עור. עברתי תקופה מאוד קשה בעקבות הכתם הזה (עברתי דיכאון אחרי לידה) שעד עכשיו קשה לי לקבל את הימצאותו של הכתם הזה בפנים וקשה לי להתמודד עם שאלות הסובבים לגבי הכתם שמפריע לילדה מבחינה אסטטית . אני מבררת לגבי האפשרות להסיר את הכתם כבר בהיותה בגיל הזה. האם אפשר להסיר את הכתם הזה בלי השארת צלקת, אצל איזו רופא בארץ אפשר להסיר את הכתם הזה, האם רופא יסכים להסיר את הכתם הזה כבר בהיותה בת שנה. תודה רבה

במידה ואכן מדובר בכתם קפה בחלב, ניתן להסירו ב Ruby Laser . מכשיר זה אינו קיים במסגרות רפואיות, ולכן יהיה קשה לבצע הטיפול בגיל ינקות במסגרת פרטית מחוץ לבית חולים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור