אטופיק דרמטיטיס חריפה לאישה בהיריון

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/11/2012 | 00:10 | מאת: שרית

שלום וברכה: לפני כשנתיים סבלתי אטופיק דרמטיטיס של העור ,לפני כשלושה חודשים התפרץ שוב בהחמרה אטופיק דרמטיטיס אני בהריון שבוע 14 פלוס ,יש לי גירודיים כל היום אפילו באמצע הלילה אני מתעוררת מזה .כל הגוף מלא בפצעים וקילופים ומתפשט לי לאזורים רחבים,כרגע אני מורחת משחות טבעיות או וזלין אבל אין שיפור במצבי. מה עלי לעשות ?

טיפול זה שאת מציינת אינו מספיק במצבים של התלקחות דלקת עור אטופית. מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

14/11/2012 | 14:24 | מאת: דורי

היי שרית, לבת דודה שלי היה את אותו הסיפור המר,כשהבן שלה סבל מהבעיה מגיל שנה לערך. מעבר לביישנות שהייתה לילד כשגדל ושלא רצה להוריד בגדים אפילו בים,היה מתגרד בלילות, למרות כל המשחות שהייתה מורחת עליו(עם/בלי סטרואידים), והיה קם עם סדין מוכתם בדם ופצעים פתוחים,ומחוסרי שינה מהמיטרד. כשהיה בן 10 התחילה לתת לו מוצר טיפולי טבעי שאפשר לומר שעזר לו להיפטר מהנגע הזה. אשמח לקשר ביניכם ולהיות לעזר. בהצלחה !

11/02/2013 | 06:41 | מאת: ליזי

היי אצלי מדובר באותה בעיה לילדה בת שנתיים וחצי אשמח שתיצרי איתי קשר

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור