בן חודש

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/10/2010 | 23:01 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב! בני בן חודש ומזה שבוע החלו להופיע על פניו פצעונים דמוי אקנה (לפי אבחון הרופאה) שמחריפים מיום ליום. הפצעונים החלו להופיע באזור הקרקפת וכן בצוואר. הרופאה המליצה על החלפת סבון.בנוסף, החלה נשירת שיער בחלק הקדמי של הראש. יש מעט קשקשים של קליפות שנושרות. כיצד ניתןלמנוע את החרפת הפצעונים והאם נשירת השיער תיפסק ויצמח שיער במקום? האם התופעה שכיחה? הרופאה אמרה שהנשירה הינה דבר נדיר ושאולי השיער לא יצמח.... אודה לתשובה מהירה, אמא מודאגת.

13/10/2010 | 21:08 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום לך, אמא יקרה ומודאגת. מהתיאור שלך , על פניו נראה כי מדובר בתופעה שכיחה ביילודים. לעתים אפשרית גם נשירת שיער מסויימת, אשר חולפת ולא מותירה קרחות, אולם אני לא יכולה להתחייב בלי לראות. אני ממליצה בחום לפנות לרופא עור- אולי כזה שהתמחה ברפואת עור ילדים,על מנת להפסיק את הסבל שלו והחששות שלך כל טוב בתשבע מרקוס

13/10/2010 | 21:08 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום לך, אמא יקרה ומודאגת. מהתיאור שלך , על פניו נראה כי מדובר בתופעה שכיחה ביילודים. לעתים אפשרית גם נשירת שיער מסויימת, אשר חולפת ולא מותירה קרחות, אולם אני לא יכולה להתחייב בלי לראות. אני ממליצה בחום לפנות לרופא עור- אולי כזה שהתמחה ברפואת עור ילדים,על מנת להפסיק את הסבל שלו והחששות שלך כל טוב בתשבע מרקוס

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור