פריחה בבן שנתיים מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/09/2012 | 09:56 | מאת: אן

[email protected]שלום רב לפני כחודשיים שמנו לב שלבני בן יש פצעונים בדרגה די קשה במרפק שמאל . לאחר מספר ביקורי רופא ילדים ורופא עור הופנה לבדיקות דם מקיפות שהיו תקינות לחלוטין פרט לוירוס מחלת הנשיקה : ebv-igm borderline ebv evna igg 25.10 u/ml גם רופא עור וגם רופאת המשפחה קבעו כי הפריחה שמאז התפשטה בכל חלקי הגוף , אומנם נירא כי בצורה קלה יותר מפעם ראשונה שפרצה אבל כעט זה גם בגב התחתון , בשני המרפקים , בפנים וכו.... כבר עבו חודש מאז שביצענו את הבדיקות וחודשיים מאז שכל הסיפור התחיל .... האם לפי המסופר התגובה הזאת זה בעקבות מחלת הנשיקה ? כמה זמן זה עוד יכול להמשך , הייתי גם אצל רופא אלרגיה שאמר שעוד מוקדם לבצע טסטים לאוטופיק דרמטיטיס או לאלרגיה.... תודה רבה מראש על המענה

28/09/2012 | 10:01 | מאת: אן

רק

28/09/2012 | 10:02 | מאת: אן

א.הפריחה לרוב לא מגרדת לו ב. קיבלנו קרם שנקרא דפרנזנטה, האם יש לו תופעות לואי כמה זמן ניתן למרוח אותו?

תאור הפריחה והמהלך אינם אופייניים למחלת הנשיקה בדיקות הדם גבוליות ולא אבחנתיות למחלת הנשיקה בהעדר גרד, איני חושב שמדובר באטופיק דרמטיטיס

28/09/2012 | 17:34 | מאת: אן

כל הרופאים אמרו שזה כן מחלת הנשיקה .... borderline הכוונה שזה כבר לא בשלב הקריטי ... האם קיבלתי תשובה מדר דני בן אמיתי שכן החתימה אינה מופיעה בירוק ובשם לא מצויין ד"ר דני בן אמיתי אלא ד"ר בן אמיתי???

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור