נגעים בעור של תינוק שאינם אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/09/2012 | 18:33 | מאת: יפית

שלום, בני בן 9 חודשים סובל מאדמומיות בעור מגיל 4 חודשים בערך. יש לו מן עיגולים אדומים ומחוספסים בכל מיני מקומות בגוף. בעיקר בחלק האחורי של הידיים והרגליים ובגב יש לו מן פריחה. בעבר היה לו גם קסקסת קשה בקרקפת שאחרי הרבה מאמצים וחודשים ארוכים היא ירדה. הוא תינוק חייכן ושמח ולכן נראה שזה לא מפריע לו. רופאת עור שראתה אותו קבעה שזה לא אטופיק דרמטיטיס. המליצה על רחיצה עם שמן אמבט ומריחה של קרם. אנחנו משתמשים בבלנאום וקרם של א-דרמה. אני לא רואה שיפור אבל שוב זה לא נראה שזה מגביל אותו או מגרד/כואב לו בכלל. שאלות: מה זה אם זה לא אטופיק? מתי זה אמור לעבור? הוא נכנס למשפחתון אחרי החגים. האם אני צריכה לתת הנחיות מיוחדות לגבי זה?

אם זה לא מפריע ולא מגרד, זה ככל הנראה לא דלקת עור אטופית. מעבר לכך איני יכול לומר רק על סמך התאור שנתת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור