גרד בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/09/2012 | 08:10 | מאת: תהל

אני אדם מבוגרת בת 44 שפתאום באמצע החיים קיבלתי גרד בפי הטבעת. מציק יותר בלילה. רופא המשפחה טוען שזה דרמטטיס. חשוב לציין שאני חולת אסטמה מגיל שנתיים. היום ללא התקפים וללא טיפול קבוע. הרופא נתן לי משחה של בייבי פסטה ללילה ועוד משחה ליום שאני לא זוכרת את שמה. האם מדובר בתופעה חדשה שתלווה אותי להמשך חיי? האם יש עוד בדיקות או תרופות שאתה ממליץ עליהן.

איני יודע במה את מטופלת , ולכן איני יודע אם יש גם דברים נוספים. כדאי, בנוסף, לעשות אמבטיות ישיבה עם מי סבון, פעמיים ביום, להמנע מאכילת מאכלים חמוצים, חריפים ובשר אדום.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור