שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/10/2010 | 00:08 | מאת: סטיבי

שלום בני בן שנה וחודש סובל מאטופיק כבר שנה באתחלה זה היה בפנים אודם וגירוד טיפלתי עם אלוקום זה עבר בפנים עכשיו זה ברגליים יובש חזק ועקשן עם אודם רופא העור המליץ לי על אטופיק קלייר ועם זה לא יעזור אז הוא אמר לי לעבור לאלידל מה לדעתך יכול להיות מועיל האם אטופיק קלייר זה קרם יעיל שעוזר הוא כדיי ישר להתחיל עם אלידל ?

17/10/2010 | 20:52 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום סטיבי אני חושבת ש"זלגת" לי בין התשובות וטרם עניתי לך. בכל אופן אם כבר עניתי- התנצלותי. ההמלצות של רופא העור שלך נראות לי על פניו ראויות וטובות. אלידל בהחלט מטפל היטב באטופיק דרמטיטיס מבלי לגרום לתופעות הלוואי של שימוש שיש במריחת סטרואידים.אתה בידים טובות כל טוב בתשבע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור