אטופיק דרמטיטיס וכתמי עור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/08/2012 | 11:39 | מאת: ענת

בתי בת השבע סובלת מאטופיק דרמטיטיס שאובחנה לאחר ביופסיה במרפאתך תחת שמירה על לחות העור יש הקלה ניכרת בגרד אך לאחרונה בעיקר מאחורי ההרכיים ובמרפקים כתמים לבנים כמו פטריית שמש . יש עוד כשלושה שבועות לתור רופא עור.. האם יתכן קשר בין אטופיק גרמטיטיס לפטריית שמש? האם נתקלת בתופעה דומה והאם הכתמים הפיכים??? תודה מראש. ענת.

פטריית שמש אינה מופיעה באזורים שאת מתארת, מדובר באזורי חוסר פיגמנט עקב התהליך הדלקתי האטופי, טיפול מוצלח במחלת העור יביא גם לחזרת הצבע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור