שימוש בקאלי לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/08/2012 | 14:57 | מאת: מיכל

בתי בת 8 חודשים טופלה באמבטיית קאלי ונראה כי הדבר מאוד הקל על הגרד. שאלתי האם יש חשש עם שימוש מתמשך? האם מומלץ רק פעם בכמה ימים? כמו כן יש לה פטמה מודלקת שטופלה ע"י אנטיביוטיקה ומשחה (בטהקורקן) ולאחר שהושלם הטיפול הפטמה חזרה למצבה הקודם. מה עוד ניתן לעשות? אודה על כל עצה

הטיפול באמבטיות קאלי נעשה במועדי התלקחות המחלה ולא כטיפול שגרתי. לגבי הטיפול באזור הפיטמה - אפשר לנסות טיפול ממושך יותר בקרם אלידל פעמיים ביום

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור