שלום רב! ד"ר בן אמיתי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/08/2012 | 17:45 | מאת: זהבה

יש לי בן חייל בן 19.5 סובל מאטופיק דרמטיטיס מגיל 7 חודשים. כשהיה ילד הוא טופל אצלך בהצלחה רבה. היום מצבו הורע והוא פורח בפנים, בצוואר מתפשט לחזה מאחורי האוזניים. (הבן שלי משרת במצפה רמון, מקום שלא עושה לו טוב) ניסינו מספר משחות וטיפולים בהמלצת רופא עור. אודה לך מאוד על ייעוץ ועזרה.. הייתי רוצה לדעת האם אפשר להגיע אליך שוב לטיפול גם לבוגרים...תודה מראש.

כדאי לשלול גם סיבות אחרות לפריחה בפנים. לשקול טיפולים כמו פוטותרפיה. אפשר להגיע לטיפול במרפאתי הפרטית

22/08/2012 | 09:54 | מאת: זהבה

הבן שלי מאושפז כרגע בתל השומר, ממתינים לטיפול בפוטו.אפשר יהיה אחרי השיחרור להתעדכן לגבי המשך טיפול. תודה רבה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור