אטופיק מגיל שבועיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/10/2010 | 00:22 | מאת: מזל

ביתי בת חודשיים וחצי והתחילו לה התסמינים מגיל שבועיים , בתחילה זה התפרץ וגם הזדהם אך טופל. בחודשיים האחרונים היינו אצל רופאים רבים וקיבלנו משחות רבות כגון אפלומיצין, הידרואגיסטן וביו רציתי לדעת מה יכול להקל עליה , כללים שלא לעשות וכדומה. אני נותנת לה פנסטיל להקלה לפעמים פעמיים ביום האם זה תקין?

01/10/2010 | 08:29 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

אני ממליצה לך להכנס לשאלות דומות בפורום כתבתי בפירוט רב כיצד יש לנהוג.בכל אופן- צריך לשמן היטב את התינוקת- לא עם שמן אלא תכשירים שומניים המיועדים לכך. באמבטיה שימי לה אמול בלנאום או אדרמה-שהרבה אטופיים נהנים ממנה.ניתן לתת פנסטיל יותר מפעם ביום בתנאי שאינך עוברת על המינון המותר.חשוב שהיא תישן היטב.

02/10/2010 | 00:14 | מאת: מזל

לא כול כך הבנתי את המשפט בסוף: חשוב שהיא תישן טוב? בלילה היא ישנה בסדר גמור.. ביום היא קצת יותר באי שקט. האם זה נכון להחליף כול כך הרבה משחות?

01/10/2010 | 08:29 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

אני ממליצה לך להכנס לשאלות דומות בפורום כתבתי בפירוט רב כיצד יש לנהוג.בכל אופן- צריך לשמן היטב את התינוקת- לא עם שמן אלא תכשירים שומניים המיועדים לכך. באמבטיה שימי לה אמול בלנאום או אדרמה-שהרבה אטופיים נהנים ממנה.ניתן לתת פנסטיל יותר מפעם ביום בתנאי שאינך עוברת על המינון המותר.חשוב שהיא תישן היטב.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור