קרם לגוף ולפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/07/2012 | 12:06 | מאת: הילה

שלום ותודה על תשובתך. לבני בן 5 חודשים יש נגעים קטנים בכל הגוף, כמו שלפוחיות קטנות, מחלקן יוצא נוזל. האם זה חלק מהתפרצות המחלה? אני שמה אפלומיצין על הנגעים עם הנוזל בגלל המרכיב האנטיביוטי, האם בסדר? בנוסף, יש כמה קרמים בשוק שניתן למרוח - מה מומלץ? השתמשתי בדוגמית של סטלתופיה של מוסטלה שנראה טוב אבל כתוב למרוח רק פעמיים ביום. בנוסף קראתי על קמדיס. תודה, הילה.

יתכן שמדובר בזהום חיידקי, יתכן שמדובר במולוסקום - זהום נגיפי כדאי לפנות לבדיקת רופא עור התכשירים שציינת הינם טובים, תתמידי בשימוש בתכשיר שאותו את אוהבת, ומשיג תוצאות טובות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור