המנגיומה תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/07/2012 | 17:54 | מאת: אבי

לפני כשבועים (כשבועיים אחר הלידה) הבחנו בכתם ורדרד על האף. במהלך השבועיים האלו הכתם האדים מאוד וי-ניתן לומר שטיפה מתחיל לקבל נפח. רופא ילדים אמר לנו שזה כנראה המנגיומה . קבענו תור אצלך אך לצערנו התור הכי מוקדם שנקבע לנו זה עוד חודש. הפחד שלנו זה מה יקרה עוד חודש והאם זה יתחיל להתנפח בקצב מטורף ואולי כדאי להתחיל למנוע אותו כבר עכשיו שהוא בקושי קיבל נפח. מקריאה בפורום ראינו שהמלצת על משחה בשפ פרופנולול ג'ל 4 %. האם ניתן לקנות את המשחה ללא מרשם? ואם כן איפה. אודה מאוד על תשובתך ועזרתך המהירה. בכבוד רב

אפשר לרכוש עם מרשם רופא בסופר פארם

17/07/2012 | 08:20 | מאת: אבי

לצערי הרופא משפחה לא מוכן לתת מרשם ואני לא מצליח להקדים את התור אצלך. אני במלכוד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור